English | Română

Imparat

Imparat

Despre noi

Imparat S.R.L. este un producător de talie mică de vopsele lavabile ecologice pentru interior şi exterior, tencuieli decorative cu paste subţiri şi produse complementare (250 t/an) şi unul din puţinii producători interni de vopsele penru acoperiş şi vopsele pentru pardoseală. Dotarea actuală a firmei, calitatea reţetelor şi a materiilor prime folosite, precum şi competenţele angajaţilor îi permite acesteia să comercializeze 9 tipuri de produse, în condiţii de garanţie asigurată de peste 10 ani: LAVASTAR, LAVALUX, LAVA LUX PLUS LATEX, LAVAREX PLUS LATEX, LAVALUX SUPER-PLUS, LAVAREX SUPER PLUS, LAVALUX RELIEF şi LAVALUX/LAVAREX DECOR.

Societatea a fost înfiinţată în anul 1994 având ca principal obiect de activitate producţia vopselurilor şi varurilor lavabile şi a tencuielilor. Dotarea cu utilaje s-a realizat în anul 1998 prin achiziţionarea unui KREISS-DISOLVER . Ulterior, succesul de piaţă a determinat creşterea capacităţii şi respectiv achiziţionarea a încă unui utilaj de acelaşi profil şi a accesoriilor necesare funcţionării.

La finele anului 1999, societatea realiză două categorii de produse: vopsele lavabile pentru interior şi exterior (90% din volumul producţiei) şi tencuieli (10% din volumul productiei).

Aprecierea criteriilor de performanţă şi a atributelor produselor firmei sunt atestate prin agrementări atât de către organisme competente în domeniu: Comisia de Agrement Tehnic ICECON- Bucureşti, Ministerul Sănătăţii, Laboratorul de Chimie Sanitară, Laboratorul de Testări Chimice de la Antibiotice S.A.) cât şi de către utilizatorii constanţi.

În anii ce au trecut, activitatea Companiei a fost evidenţiată prin numeroase Premii şi Menţiuni în rândul Topurilor Camerei de Comerţ şi Industrie, „Fabricat în România”, Intreprinderi Mici şi Mijlocii, la târguri şi expoziţii.

In ultimii ani Imparat a crescut producţia în mod constant de la 1.863.021 în 2005 la 1.925.770 în 2006, ceea ce a dus şi la creşterea cifrei de afaceri cu circa 10%, ajungând în 2006 la 2.071.514